banner
Hjem » Produkter > Mesoterapi Injektioner
Produktkategori

Hydro-løft Meso Hyaluronic syre Serum HA løsning til Mesotherapy injektion

Som Kina førende professionel producent og leverandør af mesotherapy hyaluronsyre, hydro-løft meso serum, hyaluronsyre løsning for over 15 år, Hi-Tech har stor ry med superior kvalitetsprodukter, konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For alle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Hi-Tech Meso injicerbare hyaluronsyre gel er indiceret til indsprøjtning i overfladiske dermis og dermal-epidermal krydset med henblik på en helt ny tilgang til hud foryngelse for ansigt, hals, hænder osv.

Hyaluronsyre meso serum er brugen af hyaluronsyre injektioner direkte på huden, så den facial hud fugtig og blød, skinnende og gennemsigtigt, så du har kunstnere som glat og gennemsigtig hud, dermis kan løse problemet med mangel på vand, forbedring af små rynker, give betydelige resultater.

Hyaluronsyre (hyaluronsyre), selv er et naturligt stof, der udgør kroppen, således at menneskelige krop uden bivirkninger og afvisning. Hud fugtgivende hyaluronsyre spiller en vigtig rolle, med 20 til 30 år i forhold til huden, krop indhold på 30 til 40 år er 75% hyaluronsyre, og kun 60% over 40 år, ældningsprocessen af huden for at mindske gennemsigtigheden af menneskelige experie NCE hyaluronsyre, og nedsat hudens elasticitet, hvilket resulterer i fine linjer. Derefter injiceres hyaluronsyre kan øge fastholdelse vandkapacitet, så huden fugtig og gennemsigtig.


Skik og overførelse 


Retning for brug: Mesotherapy, Mesoroller og Meso pistol

1. forhindre dannelsen af rynker
2. glat væk fine linier
3. give træt og udtørret hud tilbage alle sin udstråling, tone og elasticitet
4. formindske den fede mass indeholdt i dermis (cellulite)
5. dybt hud reparation og fugtgivende


Kontraindikationer


1. forbud mod rygning injektion inden for en uge.
2. Prøv at undgå stærke UV injektion inden for en uge.
3. efter injektion til at undgå sauna eller kraftig motion fem dage.


Virksomhedens fordele


1. mere end 15 års erfaring i eksporterende hyaluronsyre baseret biologiske produkter.
2. vi tilbyder OEM og privat mærkning HA produkter.
3. høj kvalitet, overkommelig pris, perfekt efter-salg service.
4. vores stærke produkter er: hyaluronic syre fyldstof, mesotherapy hyaluronsyre serum, medicinsk natrium hyaluronate gel, hyaluronsyre pulver og hyaluronsyre skin care kosmetik.

For enhver futhure forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os: sales@qfhitech.com

Med bred erfaring og ekspertise hilser Hi-Tech handel, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv hydro-løft meso hyaluronsyre serum ha løsning til mesotherapy injektion, professionelle gjort i vores fabrik.

Hot Tags: Hydro-løft meso hyaluronsyre serum HA løsning til mesotherapy injektion Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, Køb

Undersøgelse