banner
Hjem » Produkter > Mesoterapi Injektioner
Produktkategori

2,5 cm TOP-Q-flaske Ikke-tværbundet HA-indsprøjtning til Hydrolift Deep Dkin Reparation Meso Solution

Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, byder dig hjerteligt velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv 2,5cc top-q flaske ikke tværbundet ha injektion til hydrolift dybt dkin reparation meso løsning, professionelt fremstillet i vores fabrik. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

2,5 cm TOP-Q-flaske Ikke-tværbundet HA-injektion til Hydrolift Deep Dkin Reparation Meso SolutionProdukt beskrivelse


Hydroliftning er en metode, der anvendes til hæmning af huden og volumisering ved hjælp af aplikation af hyaluronsyre med ekstraordinær hydratiseringskapacitet. Hyaluronsyre er et stof, der er naturligt til stede i den menneskelige krop. Forplantningen af hyaluronsyre erstatter sit eget gradvise tab og hydrerer så intensivt huden. Det hjælper også med at regulere hudens mikrocirkulation og understøtter kollagenvæv og hudelasticitet.

Det er sterilt, biologisk nedbrydeligt, nonpyrogenisk, viskoelastisk, klart, farveløst, homogeniseret serum består af hyaluronsyre (HA) formuleret til en koncentration på 10 mg / ml-30 mg / ml ifølge forskellig anvendelse.


Små mængder hyaluronsyre injiceres i ansigtet med meget fine nåle. Behandlingerne tager 30 minutter. Efter behandlingen er huden lyserød og lidt opsvulmet.

Efterfølgende behandling anbefales efter 3-4 uger. Det anbefales at gentage behandlingen efter 6-9 måneder.Hvorfor har vi brug for det?Fordel


Sikker og naturlig:

Ikke-dyr, bio-fermentering, sterilt HA-pulver, ingen risiko for bakteriel infektion
Høj renhed, høj viskoelastisk
Professionel F & U Dep. for innovationsprodukt

Prisbillig pris:

Produceret i vores egen fabrik sikrer lavere pris og høj kvalitet.
Lille mængde er også acceptabel


Anvendelse og ansøgning:

Retning til brug: Mesoterapi, Mesoroller og Meso Gun
PakkeOm os


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius.
Som specialist inden for R & D af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdens førende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og brand promotion

af HA slutprodukter.
Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Filler, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.

Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.

Vores planter opfylder GMP kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer specialiseret i reseaching HA-serier til pharma, sundhed mad, kosmetiske og skønhedsprodukter.

Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.

Forskellige fra den sundhedsmæssige fornemmelse af handelsselskab er Hi-Tech tæt forbundet med nogle andre kompetente producenter. At styrke produktionen og forarbejdningen.
Hot Tags: 2.5cc top-q flaske ikke tværbundet ha indsprøjtning til hydrolift dybt dkin reparere meso løsning Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse