banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre > Fødevarekvalitet HA
Produktkategori

Lavmolekylvægt Foderkvalitet Natriumhyaluronatproducent Køb HA Hyaluronsyrepulver

Med stor erfaring og ekspertise byder Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig velkommen til at købe eller engros vores kvalitets, sikre og effektive højkvalitetshyaluronsyre natriumhyaluronatpulver med lav molekylvægt. Eventuelle henvendelser, kontakt os: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Lavmolekylvægt Foderkvalitet Natriumhyaluronatproducent Køb HA HyaluronsyrepulverHvad er hyaluronsyrepulver?


Hyaluronsyre (HA), der også kaldes natriumhyaluronat, er et lige-kæde makromolekylært mucopolysaccharid sammensat af gentagende disaccharid-enheder af glucuronsyre og N-acetylglucosamin. Det består i vid udstrækning i det ekstracellulære rum af menneske- og dyrvæv, vitreum, navlestreng, hudsamlinger, synovia og cockscomb osv.

Det kommercielle HA er normalt et natriumsalt, kaldet natriumhyaluronat, der sædvanligvis kaldes hyaluronsyre. HA er en ny biologisk hjemme og i udlandet. Dens molekylvægt er fra flere ti tusinde til flere millioner. Den vandige opløsning har enestående fugtighedsbevarende evne, høj viskoelasticitet og smørhed. Det er meget udbredt i kosmetik, apotek og sundhed og skønhed mad.Ansøgning


Kosttilskud

Hyaluronsyre ekstraheret fra hanekamme kan ikke absorberes af tarmkanalen. Men japanske forskere har udviklet en proprietær enzym-spaltningsteknik til at nedsætte hyaluronsyre molekylvægt uden at ændre dens kemiske natur. Dette gør det muligt at tage hyaluronsyre oralt som et kosttilskud, hvor mange varianter er let tilgængelige til kommerciel brug.

 

Funktion og brug


Det er et specielt mucopolysaccharid, der er det normale smøremiddel i humane led. Når det er til stede i en ledd, endda en ledd med minimal eller ingen brusk, kan den give en pudeffekt.

Kosmetik Anvendelse: HA anvendes i vid udstrækning af kosmetikindustrien og af dermatologer i anti-aging og fugtgivende produkter, da HA er meget hydroskopisk (absorberer og bevarer vand).

Medicinsk brug: HA hjælper med at kontrollere cellemigration, som beskytter celler og aktiverer også hvide celler. Da det er et endogent stof, kan det bruges til at reducere behovet for antibiotika ved at stimulere immunsystemet. Hertil kan reducere bakterieinfektioner og har vist sig at hæmme væksten af forskellige bakteriestammer. Det er også blevet konkluderet, at HA endda reducerede antallet af kroniske bronkitisinfektioner hos patienter.


Pakke og forsendelseOm os


Hot Tags: lavmolekylær fødevarekvalitet natriumhyaluronatproducent buy ha hyaluronsyrepulver Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse