banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre > Øjenfaldskvalitet HA
Produktkategori

Engroshandel Højrenhed Øjedråbegrad Farmaceutisk natriumhyaluronatpulver

Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, byder dig hjerteligt velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv engros høj renhed øjenfald medicin farmaceutisk natrium hyaluronat pulver, professionel fremstillet i vores fabrik. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Engroshandel Højrenhed Øjedråbegrad Farmaceutisk natriumhyaluronatpulver
Hvad er hyaluronsyrepulver?


Hyaluronsyre, også kendt som hyaluronan eller hyaluronat, findes naturligt i næsten alle celler i kroppen med de højeste koncentrationer, der forekommer i brusk, synovialvæske, bindevæv, glasagtige humor, læber og hud. HA er nu bredt tilgængelig i kapsler, hud cremer og endda injicerbare stoffer.


SpecifikationFungere


Sund hud:

Hyaluronan er også en bestanddel af hudvæv, og hjælper med reparation af hudcelle. Det hjælper i vævs smøring og hurtigere helbredelse af sår. En anden stor fordel ved denne syre er dens anti-rynke effekter, da det hjælper huden med at opbygge niveauer af kollagen, øge smidighed og fugt.


Behandling af slidgigt:

Hyaluronsyre dækker mellemrummet mellem knæleddene og beskytter knoglerne mod skade på grund af friktion. Injektioner af hyaluronsyre er foreskrevet for at øge niveauet af denne syre i leddene og lindre smerter. Selv det orale indtag af denne syre gennem mad eller kosttilskud er nyttigt.


Sunde øjne:

Hyaluronsyre er også gavnlig for øjnene, da det kan bruges som kunstige tårer til tørre øjne. Syren bruges i mange anti-aging cremer til ansigtet, og kan også injiceres i rynkerne nær øjnene, almindeligvis kendt som 'kragefødder'.


Æstetiske injektioner (ansigtsbehandling og krop)

Hyaluronsyrebaserede gelinjektioner (HA dermal filler) er en ny mulighed for behandling af ansigtsrynker på stedet. Disse skud skal administreres af en hudlæge og vare op til 4 til 6 uger.Produceret i GMP standard workshop
E-HPLC metode til strengt at kontrollere kvaliteten,
Avanceret produktionsudstyr for at undgå risiko for skadelige komponenter,
Bruges bredt rundt om i verden og med godt omdømme.


PartnerOm os


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius.
Hot Tags: engros høj renhed øjenfald medicin farmaceutisk natrium hyaluronat pulver Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse