banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre > Kosmetisk Grade HA
Produktkategori

Hi-Tech Naturligt Fermenteret Råmateriale Kosmetisk Grade Natrium Hyaluronat Pulver CAS 9004-61-9

Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, byder dig hjerteligt velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv højteknologisk naturligt fermenteret råmateriale kosmetisk kvalitet natriumhyaluronat pulver cas 9004-61-9, professionel .. .For yderligere henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Hi -Tech Naturligt Fermenteret Råmateriale Kosmetisk Grade Natrium Hyaluronat Pulver CAS 9004-61-9Hvad er hyaluronsyrepulver?


Hi-Tech ™ Hyaluronsyre er tilgængeligt i forskellige saltformer, mens natriumsalt er det mest almindelige kommercielle produkt kaldet natriumhyaluronat, der sædvanligvis kaldes hyaluronsyre eller HA.

Hyaluronsyre, også kendt som hyaluronan eller hyaluronat, findes naturligt i næsten alle celler i kroppen med de højeste koncentrationer, der forekommer i brusk, synovialvæske, bindevæv, glasagtige humor, læber og hud. HA er nu bredt tilgængelig i kapsler, hudcremer og selv injicerbare stoffer.


SpecifikationFungere


Sund hud:

Hyaluronan er også en bestanddel af hudvæv, og hjælper med reparation af hudcelle. Det hjælper i vævs smøring og hurtigere helbredelse af sår. En anden stor fordel ved denne syre er dens anti-rynke effekter, da det hjælper huden med at opbygge niveauer af kollagen, øge smidighed og fugt.
Bemærk


1. Denne produkt har til hensigt at absorbere fugt. Derfor bør den ikke udsættes under fugtbetingelser i lang tid og skal opbevares under kølige, solbeskyttede og lufttætte forhold. Hyaluronsyre er makromolekylpolysaccharid med glucuronsyre og N-acetylglucosamin som gentagende strukturenhed, hvorfor indholdet af hyaluronsyre analyseres ved kalibrering af glucuronsyreindhold. Hyaluronsyre bør undgås at blande med det overfladeaktive middel med mange kationer, fordi det er en slags forbindelse med mange anioner. Eller det vil blive udfældet.


2. Hyaluronsyre er et stof med høj molekylvægt og er svært at opløses. Den bør tilsættes langsomt i vand og omrøre vandet, idet man undgår hyaluronsyreformende agglomerering. Du kan få opløsningen opvarmet for at accelerere opløsningen, og den bør ikke overstige 60 ℃.


3. Hyaluronsyre er en slags polysaccharid og er følsom for at blive smittet af mikrobe. Det bør bruges en flaske eller taske ud efter forsegling. Hvis der er noget rester i det, skal du stramme filmen og forsegle flasken eller posen mod fugt.


4. Opløsning af hyaluronsyre med steriliseret destilleret vand eller deioniseret vand er meget bedre til opbevaring. Det bør bruges en gang efter opløsning eller bør holdes forseglet. Også det kan tilsættes noget konserveringsmiddel.


Om os


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius.
Som specialist inden for forskning og udvikling af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdensledende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og mærkefremme af HA-slutprodukter.

Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Fyldstof, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.

Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.

Vores planter opfylder GMP kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer specialiseret i reseaching HA-serier til pharma, sundhed mad, kosmetiske og skønhedsprodukter.

Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.


Hot Tags: hi-tech naturligt fermenteret råmateriale kosmetisk kvalitet natriumhyaluronat pulver cas 9004-61-9 Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse