banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre Fyldstof > Cross-Linked HA Filler
Produktkategori

TOP-Q Topkvalitet, tværbundet Hyaluronsyre Dermal Filler til Facial Injection

Som Kina førende professionel producent og leverandør af hyaluronsyre fyldstof, dermal filler, hyaluronsyre gel i over 15 år har Hi-Tech godt omdømme med førsteklasses kvalitetsprodukter, mere konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Top-Q ®   Hyaluronsyre Dermal Filler


Introduktion


Hvad er T OP- Hyaluronsyre Dermal Filler?

TOP-Q® er et injicerbart langvarigt dermal fyldstof. Det er 100% ren tværbundet, reabsorberbar, ikke-animalsk kildehyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen. Vores produkt er et gelignende stof, der injiceres i huden for at fylde dybe rynker og genoprette volumen
Der er 4 typer TOP-Q produkter kan vælges,


SpecifikationFunktioner


 • Sikker og naturlig

 • Ikke-dyr, bio-fermentering, sterilt HA, ingen risiko for bakteriel infektion

 • BDDE-tværbundet teknologi sikrer stærk stabilitet, der er længerevarende for HA-fyldstoffer

 • Stabiliseret pH og osmolaritet tæt på huden, reducerer risikoen for ødem og hævelse. Fremragende bionedbrydelighed i huden

 • Professionel F & U Dep. for innovationsprodukt

 • Overkommelig pris

 • Produceret i vores egen fabrik sikrer lavere pris og høj kvalitet.

 • Lille mængde er også acceptabel

 • Professionel service

 • Vores eget Brand -TOP-Q®

 • OEM / ODM Factory


certifikaterPakning og forsendelseVirksomhedsoplysninger  

"/> Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby af Confucius.
Som specialist inden for forskning og udvikling af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdensledende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og mærkefremme af HA-slutprodukter.
Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Fyldstof, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.
Vores varemærkeprodukter: Top Q for Hyaluronsyre Fyldstof, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.
Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter


Ofte stillede spørgsmål


1. Er det sikkert?
Der er meget få risici forbundet med behandling med Top-Q Super Dermal Filler, dels fordi det forekommer naturligt i kroppen. Det er nedbrudt af krop. Ingen af det forbliver i huden og huden har ingen skade.

2. Hvor længe varer effekten ?
Behandlingsresultaterne vil være forskellige for hver person. I en klinisk undersøgelse var behandlingsresultaterne i 8 måneder op til 16 måneder efter den første behandlingssession for de fleste patienter. Berøringsbehandlinger kan opretholde den ønskede effekt.

3. Hvor lang tid tager behandlingssessionen?
Det er en meget hurtig og nem proces, der skal behandles med Top-Q Super Dermal Filler. Da der ikke er behov for en pro-test, kan behandlingen udføres straks. En behandling tager normalt 30 minutter.

4. Skader injektionen?
De fleste mennesker finder injektionerne relativt smertefri. De kan stikke lidt. Hvis du kan lide, kan en lokal bedøvelse anvendes på det område, der behandles forud for din procedure. Ved forøgelse af læberne anvendes lokalbedøvelsesinjektion ofte.

5. Er der bivirkninger forbundet med Top-Q Super Dermal Filler behandling?
Mindre komplikationer kan forekomme, men de er generelt lette og lette at håndtere. Top-Q Super Dermal Filler-bivirkninger omfatter mindre hævelse, rødme og måske lidt mildt ubehag på injektionsstedene. Inflammatoriske reaktioner kan vare i op til uger i sjældne tilfælde.

6. Kan Top Q Q Super Dermal Filler bruges, hvis jeg har haft laserbehandling eller anden plastikkirurgi?
Hvis du har en plastikkirurgi for nylig, skal du vente på dit sår eller skære for at blive helet helt. Efter at huden er helet tilbage til normal tilstand, kan du tage Top-Q Super Dermal Filler Treatment.

For eventuelle futhure henvendelser, er du velkommen til at kontakte os: sales@qfhitech.com

Med stor erfaring og ekspertise byder Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv topkvalitets tværbundet hyaluronsyre dermal filler til ansigtsindsprøjtning, professionel fremstillet i vores fabrik.

Hot Tags: TOP-Q topkvalitet tværbundet hyaluronsyre dermal filler til ansigtsindsprøjtning Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse