banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre Fyldstof > Cross-Linked HA Filler
Produktkategori

TOP-Q Super Derm Line 1CC 2CC Hyaluronsyre Fillers Facial Injections For Fjern Rynker

Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, byder dig varmt velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv top-q super derm linje 1cc 2cc hyaluronsyre fyldstoffer ansigtsindsprøjtninger for at fjerne rynker, professionelle fremstillet i vores fabrik . Eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

TOP-Q Super Derm Line 1CC 2CC Hyaluronsyre Fillers Facial Injections for Fjern Rynker
Introduktion


Nye Top-Q Hyaluronsyre produkter er nu tilgængelige til korrigering af rynker. De kan let injiceres i huden, er meget stabile og sikre et langvarigt kosmetisk resultat. Denne nye type hyaluronsyre spredes jævnt gennem huden, hvilket giver en glat overgang mellem behandlede og ikke-behandlede områder. Denne anti-rynkebehandling resulterer i et særligt naturligt og smukt udseende.

Hi-Tech Hyaluronsyre Fyldstof er et injicerbart langvarigt dermal fyldstof. Det er tværbundet, reabsorberbar, ikke-animalsk kildehyaluronsyre, der findes naturligt i kroppen.


Ingen dyr, biologisk fermenteret HA
Natrual søger resultat
Konkurrencedygtig pris


Der er 4 typer Top-Q produkter kan vælges:
Top-Q Super Fine (L)
Top-Q Super Derm (L)
Top-Q Super Deep (L)
Top-Q Super Ultra Deep (L)


SpecifikationInjektionsområder


Top-Q Super Derm (L) - Til korrigering af moderat rynke (lipfyldning og moderate linjer rundt om læben, som cheilogramma), Moderate rynker, såsom glabellar, orale kommisser. Læber: fylde, pouting og vermilion grænseVarsel


Emballage


Betaling og leveringOm osOfte stillede spørgsmål


1. Er det sikkert?
Der er meget få risici forbundet med behandling med Top-Q Super Dermal Filler, dels fordi det forekommer naturligt i kroppen. Det er nedbrudt af krop. Ingen af det forbliver i huden og huden har ingen skade.

2. Hvor længe varer effekten?
Behandlingsresultaterne vil være forskellige for hver person. I en klinisk undersøgelse var behandlingsresultaterne i 8 måneder op til 16 måneder efter den første behandlingssession for de fleste patienter. Berøringsbehandlinger kan opretholde den ønskede effekt.

3. Hvor lang tid tager behandlingssessionen?
Det er en meget hurtig og nem proces, der skal behandles med Top-Q Super Dermal Filler. Da der ikke er behov for en pro-test, kan behandlingen udføres straks. En behandling tager normalt 30 minutter.

4. Skader injektionen?
De fleste mennesker finder injektionerne relativt smertefri. De kan stikke lidt. Hvis du kan lide, kan en lokal bedøvelse anvendes på det område, der behandles forud for din procedure. Ved forøgelse af læberne anvendes lokalbedøvelsesinjektion ofte.

5. Er der bivirkninger forbundet med Top-Q Super Dermal Filler behandling?
Mindre komplikationer kan forekomme, men de er generelt lette og lette at håndtere. Top-Q Super Dermal Filler-bivirkninger inkluderer mindre hævelse, rødme og måske lidt mildt ubehag på injektionsstedene. Inflammatoriske reaktioner kan vare i op til uger i sjældne tilfælde.

6. Kan Top Q Q Super Dermal Filler bruges, hvis jeg har haft laserbehandling eller anden plastikkirurgi?
Hvis du har en plastikkirurgi for nylig, skal du vente på dit sår eller skære for at blive helet helt. Efter at huden er helet tilbage til normal tilstand, kan du tage Top-Q Super Dermal Filler Treatment.


Hot Tags: top-q super derm linje 1cc 2cc hyaluronsyre fyldstoffer indsprøjtninger til fjernelse af rynker Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse