banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre Fyldstof > Cross-Linked HA Filler
Produktkategori

OEM 100% Pure Cross-Linked Injectable HA Hyaluronsyre Dermal Filler Natrium Hyaluronat Gel til Plastikkirurgi

Som Kina førende professionel producent og leverandør af hyaluronsyre fyldstof, dermal filler, hyaluronsyre gel i over 15 år har Hi-Tech godt omdømme med førsteklasses kvalitetsprodukter, mere konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nuIntroduktion


Nye Hi-Tech hyaluronsyreprodukter er nu tilgængelige til korrigering af rynker. De kan let injiceres i huden, er meget stabile og sikre et langvarigt kosmetisk resultat. Denne nye type hyaluronsyre spredes jævnt gennem huden, hvilket giver en glat overgang mellem behandlede og ikke-behandlede områder. Denne anti-rynkebehandling resulterer i et særligt naturligt og smukt udseende.

Hyaluronsyre Fyldstof bliver et populært valg som et midlertidigt fyldstof til ansigtsforøgelse. Det er en sikker, ikke-kirurgisk procedure, der bekvemt blødgør ansigtslinier og furrows. Det har også den ekstra fordel at ikke kræve hudprøvning før brug. Hyaluronsyre i fyldstoffer binder til vand i vævene, hvilket giver en jævn, gelignende konsistens efter injektion
Med mere end 15 års avanceret produktionserfaring med Higher Technlogy Injectable Grade Hyaluronic Acid Powder tilbyder vi dig højere kvalitet 100% oprenset Injicerbare Hyaluronsyre Æstetiske Fyldstoffer (HA Gel, Dermal Filler) til konkurrencedygtig pris i Kina marked, Ikke-animalsk oprindelse og tysk fremstilling af tværbindingsteknologier til længerevarende, super effekt.og sikker for kroppen for det meste.


Specifikation


Type

Bøde

Derm

Derm Deep

Ultra Deep

Subskin

Koncentration

20 mg / ml
stabliseret hyaluronsyre

20 mg / ml
stabliseret hyaluronsyre

20 mg / ml
stabliseret hyaluronsyre

20 mg / ml
stabliseret hyaluronsyre

20 mg / ml
stabliseret hyaluronsyre

Ca. antal gelpartikler ml

150.000

100.000

10.000

5.000

2.000

Partikelstørrelse (mm)

0,10 - 0,15

0,15-0,28

0,28 - 0,5

0,5 - 1,25

1,25 - 2,0

Anbefalede indikationer

Tynde overfladiske linjer, såsom bekymringslinjer, periobitale linjer, periorale linjer

Moderate rynker, såsom glabellar, mundtlige kommissioner. Læber: fylde, pouting og vermilion grænse

Dybe ansigtsrynker og folder, som nasolabiale folder, formning af facialkonturer, fx kindernes fuldhed, hak og læberforstørrelse

Store dybe rynker og folder, det kan fylde rynker, der pars cervicalis hænder og kister.

Den lokale depression, blødt væv fyldstof, kan også bruges i rhinoplasty

Hvor skal injiceres

Øvre del af dermis

Mellemdelen af dermis

Dyb lag af dermis og / eller overfladelag af subcutis

Deep dermis eller subkutant væv overfladisk

Deep dermis eller subkutant væv overfladisk

Varighed

8-12 måneder

8-12 måneder

8-12 måneder

8-12 måneder

8-18 måneder

Nåle størrelse

30G

30G

27G

23G

N / A

Sprøjtevolumen

1 ml, 2 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml

Hætteglasets volumen

10 ml, 50 ml, 100 ml, 500 ml, 1000 ml


Applikationer


Fjernelse af ansigtsrynker
Forøgelse af læber
Humping næse
Lung hagen
Lip implantater
Rigelig tempel
Rigelig mandel
Rigelig kind
Rigelig vermilion tuberkel
Udformning af facialkonturer
Brystforstørrelse
Buttock ekstraudstyr

 

Funktioner


Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal filler til genopretning af vores hud og ansigts konturer til tidligere ungdommeligt udseende
Resotre volumen og fylde til huden
Fjern rynker, blødgør ansigtsvækkene
plumping op kinder
konturering af kæbe linje og andre områder af ansigtet

Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal fyldstof til læbeforøgelse
Lip fillers kan bruges til at give dig ungdommelige udseende, klumpede læber, især effektive til kvinder med naturligt tynde eller tyndere læber.
Forøg form og tilføj volumen til læberne
Løft hjørnerne af munden
Lodrette periorale linjer (rygerens linjer)

Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal filler til brystforstørrelse for at forbedre vores selvbillede og selvtillid
Forøg fylde og fremspring af vores bryster
Forbedre balancen i vores figur

Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal filler til buttoks løft for at forbedre hudtekstur
Forøg skælstørrelsen
Løft saggy bund
Øge tilliden

Høj sikkerhed: Ikke-dyr afledt injektionshyaluronsyrepulver
Høj renhed: 100% ren tværbundet hyaluronsyre gel
Højteknologi: Tyske fremstillingsforbindelsesteknologier
Perfekt OEM & ODM service: Vi tilbyder HA filler som din specialitet med vores professionelle teknologi afdeling


Vores firma


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius.
Som specialist inden for forskning og udvikling af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdensledende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og mærkefremme af HA-slutprodukter.
Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Fyldstof, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.
Vores varemærkeprodukter: Top Q for Hyaluronsyre Fyldstof, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.
Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter


Tips


1. Vores råd er ikke at bruge hydropatisk komprimering (ismaske) til 48 timer. Efter at du har injiceret hyaluronsyren, og i mellemtiden ikke trykker på området, hvor der injiceres, så det kommer til en god effekt.
2. Hvis der forekommer svag rødme, kløe, hævelse, blødt følelse på injektionsområdet efter injektion. Det er normalt, og alle disse situationer forsvinder om et par 7 dage. Hvis disse situationer fortsætter. Kontakt din læge for at få en løsning
3. Hævelse opstår på læbeforøgelsen vil vare længere end andre ansigtsindsprøjtninger, nogle behandlinger vil holde en uge i løbet af denne periode. Lægen ser unaturlig ud, så minde om, dette er ikke en endelig effekt. Og berør ikke læben direkte I 6 timer efter at gøre læbeforbedring kirurgi, men kan vaske blødt ved hjælp af vand og sæbe.


Ofte stillede spørgsmål


1. Hvad er Hi-Tech Hyaluronsyre gelinjektion?
Hi-Tech hyaluronsyre gelinjektion er stabiliseret tværbundet hyaluronsyre gel. Det er hyaluronsyre-gelinjektion, minimalt invasiv plastikkirurgi.
2. Hvad er fordelene ved Hi-Tech Hyaluronic Acid Gel Injection?
Ingen dyreingredienser
Ingen hudprøve nødvendig
Langvarige resultater
Bionedbrydeligt, ikke permanent
Komplet produktsortiment
Opbevaring af rumtemperatur
3. Er Hyaluronsyre-injektionssprøjten sikker?
Der er meget få risici forbundet med behandling med Hi-Tech Hyaluronsyre gelinjektion, dels fordi hyaluronsyre forekommer naturligt i kroppen. Hyaluronsyre brydes ned af kroppen. Ingen af det forbliver i huden og huden har ingen skade.
4. Hvor lang tid varer hyaluronsyrens virkning?
Behandlingsresultaterne vil være forskellige for hver person. I en klinisk undersøgelse var behandlingsresultaterne i op til 1 år efter den første behandlingssession for de fleste patienter. Berøringsbehandlinger kan opretholde den ønskede effekt.
5. Hvordan udføres en behandling?
Den krystalklare Hi-Tech gel injiceres i huden i små mængder med en meget fin nål. Gelen producerer volumen under rynken, som løftes op og udglattes. Ved forbedring af læber eller ansigts konturer tilføjer Hi-Tech volumen og form til det behandlede område.
6. Hvor lang tid tager behandlingssessionen?
Det er en meget hurtig og nem proces, der skal behandles med Hi-Tech Hyaluronsyre gelinjektion. Da der ikke er behov for en forudgående test, kan behandlingen udføres straks. En behandling tager normalt 30 minutter.
7. Hvad kan behandles?
Behandling af linjer, rynker, folder, konturer og læber. Hy-Tech Hyaluronic Acid Gel Injektion tilbyder en komplet løsning til forstærkning af ansigtsvæv.
8. Gør hyaluronsyreinjektion skade?
De fleste mennesker finder hyaluronsyre gelinjektion relativt smertefri. De kan stikke lidt. Hvis du kan lide, kan en lokal bedøvelse anvendes på det område, der behandles forud for din procedure. Ved forøgelse af læberne anvendes lokalbedøvelsesinjektion ofte.
9. Er der bivirkninger forbundet med Hi-Tech Hyaluronsyre gelinjektionsbehandling?
Mindre komplikationer kan forekomme, men de er generelt lette og nemme at håndtere. Hy-Tech hyaluronsyre-injektions-bivirkninger omfatter mindre hævelse, rødme og måske lidt mildt ubehag på injektionsstedene. Inflammatoriske reaktioner kan vare i op til uger i sjældne tilfælde.

For eventuelle futhure henvendelser, er du velkommen til at kontakte os: sales@qfhitech.com

Med stor erfaring og ekspertise byder Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv oem 100% ren tværbundet injicerbar hyaluronsyre dermal filler natriumhyaluronat gel til plastikkirurgi, professionel fremstillet i vores fabrik.

Hot Tags: OEM 100% ren tværbundet injicerbar ha hyaluronsyre dermal filler natriumhyaluronat gel til plastikkirurgi Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse