banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre Fyldstof > Cross-Linked HA Filler
Produktkategori

50 ml Hyaluronsyre Fyldstof til Korrektion af Tynde Overfladiske Linjer Dermal Filler Injicerbar

Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, byder dig varmt velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikkert og effektivt 50ml hyaluronsyre fyldstof til korrektion af tynde overfladiske linjer dermal filler injicerbare. Eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

50 ml Hyaluronsyre Fyldstof til Korrektion af Tynde Overfladiske Linjer Dermal Filler InjicerbarProdukt beskrivelse


Hyaluronsyre Fyldstof bliver et populært valg som et midlertidigt fyldstof til ansigtsforøgelse. Det er en sikker, ikke-kirurgisk procedure, der bekvemt blødgør ansigtslinier og furer. Det har også den ekstra fordel at ikke kræve hudprøvning før brug. Hyaluronsyre i fyldstoffer binder til vand i vævene, hvilket giver en jævn, gelignende konsistens efter injektion.


Der er fem typer produkter, der kan vælges-Fine, Derm, Derm Deep, Ultra Deep og Subskin.


SpecifikationInjektionsområdecertifikaterOm os


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius.
Som specialist inden for R & D af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdens førende inden for råvaremarkedet for HA, og nu er vi også dedikeret til salg og brand promotion

af HA slutprodukter.
Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Fyldstof, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.

Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.

Vores planter opfylder GMP kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer specialiseret i reseaching HA-serier til pharma, sundhed mad, kosmetiske og skønhedsprodukter.

Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.

Forskellige fra den sundhedsmæssige fornemmelse af handelsselskab er Hi-Tech tæt forbundet med nogle andre kompetente producenter. At styrke produktionen og forarbejdningen.

Hot Tags: 50 ml hyaluronsyre fyldstof til korrektion af tynde overfladiske linjer dermal filler injicerbar Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse