banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre Fyldstof > Cross-Linked HA Filler
Produktkategori

2CC Super Deep TOP-Q HA Injektionsfylder Hyaluronsyre Dermal Filler Injection

Med stor erfaring og ekspertise byder Hi-Tech, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig velkommen til at købe eller engros vores kvalitets, sikre og effektive top-q super deem line 1cc hyaluronsyre ansigts dermal filler injektioner til læbeforøgelse. .. Enhver spørger, er du velkommen til at kontakte: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

2CC Super Deep TOP-Q HA Injektionsfylder Hyaluronsyre Dermal Filler InjectionIntroduktion


Hvad er TOP-Q® Hyaluronsyre Dermal Filler?

TOP-Q® er et injicerbart langvarigt dermal fyldstof. Det er 100% ren tværbundet, reabsorberbar, ikke-animalsk kildehyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen. Vores produkt er et gelignende stof, der injiceres i huden for at fylde dybe rynker og genoprette volumen.


Der er 4 typer TOP-Q produkter kan vælges:
Spec.


CertifitacesOfte stillede spørgsmål


1. Er det sikkert?
Der er meget få risici forbundet med behandling med Top-Q Super Dermal Filler, dels fordi det forekommer naturligt i kroppen. Det er nedbrudt af krop. Ingen af det forbliver i huden og huden har ingen skade.

2. Hvor længe varer effekten?
Behandlingsresultaterne vil være forskellige for hver person. I en klinisk undersøgelse var behandlingsresultaterne i 8 måneder op til 16 måneder efter den første behandlingssession for de fleste patienter. Berøringsbehandlinger kan opretholde den ønskede effekt.

3. Hvor lang tid tager behandlingssessionen?
Det er en meget hurtig og nem proces, der skal behandles med Top-Q Super Dermal Filler. Da der ikke er behov for en pro-test, kan behandlingen udføres straks. En behandling tager normalt 30 minutter.

4. Skader injektionen?
De fleste mennesker finder injektionerne relativt smertefri. De kan stikke lidt. Hvis du kan lide, kan en lokal bedøvelse anvendes på det område, der behandles forud for din procedure. Ved forøgelse af læberne anvendes lokalbedøvelsesinjektion ofte.

5. Er der bivirkninger forbundet med Top-Q Super Dermal Filler behandling?
Mindre komplikationer kan forekomme, men de er generelt lette og lette at håndtere. Top-Q Super Dermal Filler-bivirkninger inkluderer mindre hævelse, rødme og måske lidt mildt ubehag på injektionsstedene. Inflammatoriske reaktioner kan vare i op til uger i sjældne tilfælde.

6. Kan Top Q Q Super Dermal Filler bruges, hvis jeg har haft laserbehandling eller anden plastikkirurgi?
Hvis du har en plastikkirurgi for nylig, skal du vente på dit sår eller skære for at blive helet helt. Efter at huden er helet tilbage til normal tilstand, kan du tage Top-Q Super Dermal Filler Treatment.

Hot Tags: 2cc super dyb top-q ha injicerbar filler hyaluronsyre dermal fyldstof injektion Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse