banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre Fyldstof > Cross-Linked HA Filler
Produktkategori

25mg / ml Cross-Linked Hyaluronsyre HA Fyldstof 20ML Til Bryst- og Buttock Udvidelse Injicerbart Dermal Filler

Med stor erfaring og ekspertise byder Hi-Tech, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig velkommen til at købe eller engros vores kvalitets, sikre og effektive top-q super deem line 1cc hyaluronsyre ansigts dermal filler injektioner til læbeforøgelse. .. Enhver spørger, er du velkommen til at kontakte: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

25mg / ml krydsforbundet hyaluronsyre HA Filler 20ML til bryst- og Buttock-forstørrelse Injicerbare Dermal FillerProdukt beskrivelse


Hyaluronsyre Fyldstof bliver et populært valg som et midlertidigt fyldstof til ansigtsforøgelse. Det er en sikker, ikke-kirurgisk procedure, der bekvemt blødgør ansigtslinier og furer. Det har også den ekstra fordel at ikke kræve hudprøvning før brug. Hyaluronsyre i fyldstoffer binder til vand i vævene, hvilket giver en jævn, gelignende konsistens efter injektion.


Der er fem typer produkter, der kan vælges: Fine, Derm, Derm Deep, Ultra Deep andSubskin. Disse fem produkter gør det muligt hurtigt og effektivt at klare det store flertal af patientens behov for korrektion og forøgelse af rynke og folder.Specifikation


Injektionsområde
certifikaterPakkeOm osOfte stillede spørgsmål


1. Er Hyaluronsyre-injektionssprøjten sikker?
Der er meget få risici forbundet med behandling medHi-Tech Hyaluronsyre gelinjektion, dels fordi hyaluronsyre forekommer naturligt i kroppen. Hyaluronsyre brydes ned af kroppen. Ingen af det forbliver i huden og huden har ingen skade.

2. Hvor lang tid varer hyaluronsyrens virkning?
Behandlingsresultaterne vil være forskellige for hver person. I en klinisk undersøgelse var behandlingsresultaterne i op til 1 år efter den første behandlingssession for de fleste patienter. Berøringsbehandlinger kan opretholde den ønskede effekt.

3. Hvordan udføres en behandling?
Den krystalklare Hi-Tech gel injiceres i huden i små mængder med en meget fin nål. Gelen producerer volumen under rynken, som løftes op og udglattes. Ved forbedring af læber eller ansigts konturer tilføjer Hi-Tech volumen og form til det behandlede område.

4. Hvor lang tid tager behandlingssessionen?
Det er en meget hurtig og nem proces, der skal behandles med Hi-Tech Hyaluronsyre gelinjektion. Da der ikke er behov for en forudgående test, kan behandlingen udføres straks. En behandling tager normalt 30 minutter.

5. Gør hyaluronsyreinjektion skade?
De fleste mennesker finder hyaluronsyre gelinjektion relativt smertefri. De kan stikke lidt. Hvis du kan lide, kan en lokal bedøvelse anvendes på det område, der behandles forud for din procedure. Ved forøgelse af læberne anvendes lokalbedøvelsesinjektion ofte.

6. Hvordan virker Hi-Tech Hyaluronic Acid Gel Injektion?
Hi-Tech hyaluronsyre gelinjektion er en gennemsigtig gel med tværbundet hyaluronsyre, ingen animalsk ingrediens. Hyaluronsyren er et vævsvenligt stof, der ligner hyaluronsyren, som forekommer naturligt i kroppen.
Hi-Tech Hyaluronsyre Hyaluronsyre-injektion øger dit naturlige udseende ved at genoprette hudens volumen, hvilket giver blødhed og genoplive dit udseende.
Ikke-animalsk oprindelse, ingen hudprøvning beeded. Den enkle procedure er taget omkring 30 minutter med et sikkert og effektivt resultat.

Hot Tags: 25mg / ml krydsforbundet hyaluronsyre ha fyldstof 20ml til bryst og skæl forstørrelse injicerbar dermal filler Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse