banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre Fyldstof > Cross-Linked HA Filler
Produktkategori

20mg / ml Bedste pris 20ML tværbundet hyaluronsyre gel til skønhedsinjektion hudfylder

Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, byder dig varmt velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv 20mg / ml bedste pris 20ml tværbundet hyaluronsyre gel til skønhedssprøjtning dermal filler, professionel fremstillet i vores fabrik. Eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

20mg bedste pris 20ML tværbundet hyaluronsyre gel til skønhedsinjektion hudfylder
Produkt beskrivelse


Hyaluronsyre Fyldstof bliver et populært valg som et midlertidigt fyldstof til ansigtsforøgelse. Det er en sikker, ikke-kirurgisk procedure, der bekvemt blødgør ansigtslinier og furer. Det har også den ekstra fordel at ikke kræve hudprøvning før brug. Hyaluronsyre i fyldstoffer binder til vand i vævene, hvilket giver en jævn, gelignende konsistens efter injektion.

Nye Hi-Tech hyaluronsyreprodukter er nu tilgængelige til korrigering af rynker. De kan let injiceres i huden, er meget stabile og sikre et langvarigt kosmetisk resultat. Denne nye type hyaluronsyre spredes jævnt gennem huden, hvilket giver en glat overgang mellem behandlede og ikke-behandlede områder. Denne anti-rynkebehandling resulterer i et særligt naturligt og smukt udseende.

Der er fem typer produkter, der kan vælges: Fine, Derm, Derm Deep, Ultra Deep andSubskin. Disse fem produkter gør det muligt hurtigt og effektivt at klare det store flertal af patientens behov for korrektion og forøgelse af rynke og folder.


SpecifikationFunktioner


Behandling rynker

Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal filler til genopretning af vores hud og ansigts konturer til tidligere ungdommeligt udseende

Resotre volumen og fylde til huden;

Fjern rynker, som f.eks. Kråkens fødder, pande rynker, nasolabial folder og så videre. blødgøre ansigtsvæv

konturering af kæbe linje og andre områder af ansigtet.

 

Forme Facial

Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal fyldstof til læbeforøgelse

Lip fillers kan bruges til at give dig ungdommelige udseende, klumpede læber, især effektive til kvinder med naturligt tynde eller tyndere læber;

Forøg form og tilføj volumen til læberne;

Løft hjørnerne af munden;

Lodrette periorale linjer (rygerens linjer).

Rhinoplasty

kinder, hage og pande fuldhed


Før eftercertifikaterPakke
VarselOm os


Qufu Hi-Tech Trading Co., Ltd. Som specialist inden for forskning og udvikling af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdensledende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og mærkefremme af HA-slutprodukter.

Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Filler, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.

Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.

Vores planter opfylder GMP kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer specialiseret i reseaching HA-serier til pharma, sundhed mad, kosmetiske og skønhedsprodukter.

Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.  
Hot Tags: 20mg / ml bedste pris 20ml tværbundet hyaluronsyre gel til skønhed injektion dermal filler Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse