banner
Hjem » Produkter > Hyaluronsyre Fyldstof > Cross-Linked HA Filler
Produktkategori

1CC Injicerbart Dermal Filler 100% Pure Cross Linked Hyaluronat Acid Injections For Lips Enhancement

Med stor erfaring og ekspertise byder Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv 1cc injicerbar dermal filler 100% ren tværbundet hyaluronat syreinjektioner til forbedring af læberne. ..

Send forespørgselchat nu

1CC Injicerbare Dermal Filler 100% Pure Cross Linked Hyaluronat Acid Injections for Lips EnhancementProdukt beskrivelse


Hyaluronsyre Fyldstof bliver et populært valg som et midlertidigt fyldstof til ansigtsforøgelse. Det er en sikker, ikke-kirurgisk procedure, der bekvemt blødgør ansigtslinier og furer. Det har også den ekstra fordel at ikke kræve hudprøvning før brug. Hyaluronsyre i fyldstoffer binder til vand i vævene, hvilket giver en jævn, gelignende konsistens efter injektion.

Nye Hi-Tech hyaluronsyreprodukter er nu tilgængelige til korrigering af rynker. De kan let injiceres i huden, er meget stabile og sikre et langvarigt kosmetisk resultat. Denne nye type hyaluronsyre spredes jævnt gennem huden, hvilket giver en glat overgang mellem behandlede og ikke-behandlede områder. Denne anti-rynkebehandling resulterer i et særligt naturligt og smukt udseende.

Der er fem typer produkter, der kan vælges: Fine, Derm, Derm Deep, Ultra Deep andSubskin. Disse fem produkter gør det muligt hurtigt og effektivt at klare det store flertal af patientens behov for korrektion og forøgelse af rynke og folder.


SpecifikationFunktioner


Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal filler til genopretning af vores hud og ansigts konturer til tidligere ungdommeligt udseende
Resotre volumen og fylde til huden
Fjern rynker, blødgør ansigtsvækkene
plumping op kinder
konturering af kæbe linje og andre områder af ansigtet


Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal fyldstof til læbeforøgelse
Lip fillers kan bruges til at give dig ungdommelige udseende, klumpede læber, især effektive til kvinder med naturligt tynde eller tyndere læber.
Forøg form og tilføj volumen til læberne
Løft hjørnerne af munden
Lodrette periorale linjer (rygerens linjer)


Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal filler til brystforstørrelse for at forbedre vores selvbillede og selvtillid
Forøg fylde og fremspring af vores bryster
Forbedre balancen i vores figur

Hi-Tech hyaluronsyreindsprøjtning dermal filler til buttoks løft for at forbedre hudtekstur
Forøg skælstørrelsen
Løft saggy bund
Øge tilliden


InjektionsområdecertifikaterOm os


Hot Tags: 1cc injicerbar dermal filler 100% ren tværbundet hyaluronat syre injektioner til læber forbedring Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse