banner
Hjem » Produkter > High-Moisture HA Skin Care
Produktkategori

Økologisk 100% Ren Vitamin C Hyaluronsyre Serum Hydrerende Essens til Whitening

Som Kina førende professionel producent og leverandør af hyaluronsyre serum, vitamin c serum, hvidt serum i over 15 år, har Hi-Tech et godt omdømme med førsteklasses kvalitetsprodukter, mere konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Producenter af økologisk hyaluronsyre ser frem til, at serumerne både kan forebygge og reparere rynker.
En anden ingrediens, der øger kollagen og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker er vitamin A, også kaldet retinol. At vælge et hyaluronsyre-ansigtserum, der indeholder disse vitaminer, kan bidrage til at forbedre hudens elasticitet, hvilket giver en forstærkningseffekt, der får dig til at se yngre ud.
Den højeste kvalitet af økologisk hyaluronsyre serum, suppleret med naturlige ingredienser og beriget med C-vitamin, bringer elasticiteten tilbage til din hud, så den ser ud og føles ungdommelig og glat. Se dette revolutionerende serum omvendt tegn på aldringer, mens du beskytter din hud mod frie radikaler.

Dybt fugtgivende og glat hud, nærende og opfrisk.
Antioxidanter til yngre hududseende.
Lightening og fade spots.
Bekæmpe frie radikaler
til anti-aging.
Firming beslægtet og forbedrer elascity.

10 ml / flaske, 30 ml / flaske eller

tilpasset pakke afhænger af dine krav.


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius.  

Som specialist inden for R & D af HYALURONIC ACID produkter i Kina har vi været verdens førende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og mærkefremme af HA's sidste produkter. Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Filler, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.
Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har fået mange positive tilbagemeldinger i sydøst
Asien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv. Vores planter opfylder GMP-kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer med speciale i reseaching HA-serier til pharma, sundhedsfødevarer, kosmetiske og skønhedsprodukter. Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.
Forskellige fra den sundhedsmæssige fornemmelse af handelsselskab er Hi-Tech tæt forbundet med nogle andre kompetente producenter. At styrke produktionen og forarbejdningen.

Med stor erfaring og ekspertise byder Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig velkommen til at købe eller engros vores kvalitets, sikre og effektive økologiske 100% rene vitamin C hyaluronsyre serum hydratiserende essens til hvidtning, professionelt lavet i vores fabrik.

Hot Tags: økologisk 100% rent vitamin C hyaluronsyre serum hydrerende essens til hvidtning Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse