banner
Hjem » Produkter > High-Moisture HA Skin Care
Produktkategori

Kosmetisk Fluid 100% Ren Hyaluronsyre Serum Til Dyb Hud Moisturizing

Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, byder dig hjerteligt velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv kosmetisk væske 100% ren hyaluronsyre serum til dyb hud fugtgivende. Eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Kosmetisk Fluid 100% Ren Hyaluronsyre Serum til Dyb Hud Moisturizing
Hvad er Hyaluronsyre Serum


Producenter af økologisk hyaluronsyre ser frem til, at serumerne både kan forebygge og reparere rynker.
En anden ingrediens, der øger kollagen og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker er vitamin A, også kaldet retinol. At vælge et hyaluronsyre-ansigtserum, der indeholder disse vitaminer, kan bidrage til at forbedre hudens elasticitet, hvilket giver en forstærkningseffekt, der får dig til at se yngre ud.

Den højeste kvalitet af økologisk hyaluronsyre serum, suppleret med naturlige ingredienser og beriget med C-vitamin, bringer elasticiteten tilbage til din hud, så den ser ud og føles ungdommelig og glat. Se dette revolutionerende serum omvendt tegn på aldringer, mens du beskytter din hud mod frie radikaler.
FungereFør efterSådan bruges


Efter påføring af tonerne skal der normalt anvendes 1-2 dråber til ansigtsområdet.
Sæt forsigtigt serumet til huden for at absorbere produktet.
Komprimeret kilde til stor hydrering.


Vask og klapp huden tørt
Påfør toner før serum
Påfør et tyndt lag serum over det ønskede område, lad tørring.
Når serum er tørret helt, skal du anvende din favorit fugtighedscreme.PakkeOEM ServiceForsendelseOm os


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius.
Som specialist inden for R & D af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdens førende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og brand promotion

af HA slutprodukter.
Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Filler, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.

Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.

Vores planter opfylder GMP kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer specialiseret i reseaching HA-serier til pharma, sundhed mad, kosmetiske og skønhedsprodukter.

Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.

Forskellige fra den sundhedsmæssige fornemmelse af handelsselskab er Hi-Tech tæt forbundet med nogle andre kompetente producenter. At styrke produktionen og forarbejdningen.
Hot Tags: kosmetisk væske 100% ren hyaluronsyre serum til dyb hud fugtgivende Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse