banner
Hjem » Produkter > High-Moisture HA Skin Care
Produktkategori

BOMSUR Hyaluronsyre Rose Silk HA Ansigtsmaske til hudlys og fugtgivende

Som Kina førende professionel producent og leverandør af hyaluronsyre ansigtsmaske, hydratiserende ansigtsmaske, hvidtekalk silke ansigtsmaske i over 15 år har Hi-Tech godt omdømme med førsteklasses kvalitetsprodukter, mere konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Infuserer fugtgivende, nærende og beskyttende ekstrakter i huden. Rig på hyaluronsyre hjælper denne maske med at fugte tør hud og derved kan hjælpe med at forbedre tegn på fine linjer og rynker.

Vand, glycerol, glycerol polyether-26, trehalose, aloe (AVENA SATIVA) ekstrakt, havre beta glucan, rose (ROSA RUGOSA)
blomstekstrakt, kaktus (opuntia dillenii) ekstrakt, hydrolyseret kollagen, tocopherolphosphatnatrium, allantoin, xanthan
tyggegummi, hydroxybenzen-nethylester, keton af hyaluronsyre, methylisopropylthiazoldel, iodprpololisk alkoholbutylammoniumsyreester.

Fugt 24, lavet af naturlig ekstrakt af imperata
cylindrica rod, fugtiger epidermis i 24 timer.
Denne maske opretholder tilstrækkelig hydrering for at holde huden jævn,
skaber vandreserve for hele dagen.

Hyaluronsyre:

Fugt resisce decaying fabrik, bringe huden nok fugt, fast lås vand fra basislaget, øge hudens elasticitet.
Rose ekstrakt
Bekæmpe frie radikaler, fremme hudnotrintionabsorption, forbedre mørk og lys hud, nyd koagulationspynt huden.
Kaktusekstrakt:
Naturligt reservoir af hud, effektiv hydrering mere strålingsbeskyttelse, hurtigt forlade "ørken muskel.

1. Ryd huden grundigt, anvend den reparerende ansigtsmaske til dit ansigt, lad det stå i 15-20 minutter, skyll grundigt.
2. Kan bruges sammen med anden opfølgningsbehandling.

1 stk i en speciel foliepose 5 stk. I 1 kasse.

Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd er forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius.
Som specialist inden for forskning og udvikling af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdens førende inden for råvarer til HA, og nu er vi også dedikeret til salg og mærkning af HA's endelige produkter. Vores stærke produkter er Hyaluronsyre Filler, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.

Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien,
Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv. Vores planter opfylder GMP-kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer med speciale i reseaching HA-serier til pharma, sundhedsfødevarer, kosmetiske og skønhedsprodukter. Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.
Forskellige fra den sundhedsmæssige fornemmelse af handelsselskab er Hi-Tech tæt forbundet med nogle andre kompetente producenter. At styrke produktionen og forarbejdningen.

For eventuelle futhure henvendelser, er du velkommen til at kontakte os: sales@qfhitech.com

Med stor erfaring og ekspertise byder Hi-Tech Trading, en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, dig velkommen til at købe eller engros vores kvalitet, sikker og effektiv bomsur hyaluronsyre rose silke ha ansigtsmaske til hudfarvning og fugtgivende, professionelt lavet i vores fabrik.

Hot Tags: BOMSUR hyaluronsyre rose silke HA ansigtsmaske til hudlys og fugtgivende Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse