banner
Hjem » Produkter > Chondroitinsulfat > Hajbrusk
Produktkategori

Høj renhed Fabriksforsyning 90% Chondroitinsulfat EX Sharkbrusk CHS Chondroitinsulfat Natriumpulver

Som Kina førende professionel producent og leverandør af chondroitinsulfat, Chondroitinsulfatnatrium, CHS i over 15 år, har Hi-Tech et godt omdømme med førsteklasses kvalitetsprodukter, mere konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Høj renhed Fabriksforsyning 90% Chondroitinsulfat EX Sharkbrusk CHS Chondroitinsulfat Natriumpulver
Introduktion


Chondroitinsulfat er en slags sur mucopolysaccharid ekstraheret fra sundt, spiseligt og homebred dyrbrusk eller hajbrusk. Den består af chondroitinsulfat A, C og andre forskellige chondroitinsulfat. Det er bredt præsenteret i fisk, pattedyr og fuglbrusk. Kondroitinsulfat Natrium er natriumsaltet af den sulfaterede lineære glycosaminoglycan. Chondroitinsulfat anvendes i vid udstrækning som et materiale til fødevareingrediens, kosmetik og medicin. For nylig er anvendelsen af chondroitinsulfat til symptomatisk behandling af slidgigt blevet meget populært.


typerAnsøgning


1. Anvendes som medicinens råmateriale, kan det fremme syntesen af mucopolysaccharider, fremme viskositeten af synovia og forbedre metabolismen af arthroidal brusk med tydelig effekt af lindring af indblæsning og lindrende smerte.

2. Anvendes som næringsrig mad af diabetes, det kan helbrede enteritis i stedet for cortisol og har en vis helbredende virkning på reumatoid arthritis og hepatitis.
3. Anvendes i kosmetisk foder og fødevareadditiv industri.Pakke og forsendelseOm os


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd.is forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius .

Som specialist inden for forskning og udvikling af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdensledende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og mærkefremme af HA-slutprodukter.

Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Filler, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.

Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.

Vores planter opfylder GMP kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer specialiseret i reseaching HA-serier til pharma, sundhed mad, kosmetiske og skønhedsprodukter.

Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.

Forskellige fra den sundhedsmæssige fornemmelse af handelsselskab er Hi-Tech tæt forbundet med nogle andre kompetente producenter. At styrke produktionen og forarbejdningen.

Hot Tags: høj renhed fabrik levering 90% chondroitin sulfat ex haj brusk chs chondroitin sulfat natriumpulver Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse