banner
Hjem » Produkter > Chondroitinsulfat > Bovin brusk
Produktkategori

Råmateriale Factory Supply 90% CAS 9007-28-7 Natural Pharmaceutical Grade Chondroitin Sulfate

Som Kina førende professionel producent og leverandør af chondroitinsulfat, Chondroitinsulfatnatrium, CHS i over 15 år, har Hi-Tech et godt omdømme med førsteklasses kvalitetsprodukter, mere konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Råmateriale Factory Supply 90% Indhold Natural Pharmaceutical Grade Chondroitin SulfateIntroduktion


Vores Bovine Chondroitin Sulfat er afledt af ren Bovine Brusk med et indhold på 80%, 85% og 90%. Det er en af hovedkomponenterne i brusk og slimhinde lag, der danner bindevævet, der holder muskler, nerver og blodkar sammen. Det bruges som kosttilskud til støtte for bruskvæv og bekæmpe forskellige former for arthritis hos mennesker og dyr.

Chondroitinsulfat menes at hjælpe med at forbedre symptomer, stoppe eller endog vende den degenerative proces af arthritis, slidgigt og reumatoid arthritis. Chondroitinsulfat er ofte parret med glucosamin, hvilket er en anden naturlig alternativ behandling af arthritis.

Chondroitinsulfat har vist sig at være effektiv til ikke kun arthritis, men også psoriasis, sklerodermi, herpes, hæmorider, rektale tårer, gift eg, giftemyve, acne og "tørstik" efter tand ekstraktioner.


Ansøgning


1. Hjælper med at behandle slidgigt i slidgigt

Estimater viser, at over 27 millioner voksne i USA lever med slidgigt, som er den mest almindelige type af arthritis og degenerative leddssygdom, der er præget af nedbrydning af brusk og øget ledsmerter. Chondroitinsulfat er almindeligt anvendt til at behandle smerter forbundet med slidgigt, især former, der påvirker meget modtagelige kropsdele som knæ og hænder.


2. Hjælper med skader og træning

Selv for mennesker uden slidgigt er der tegn på, at chondroitin, der anvendes sammen med glucosamin, hjælper med at bevare værdifuldt brusk, mindsker smerte, øger fysisk funktion og forbedrer selvplejeaktiviteter. Det kan reducere ledspænding efter træning eller skade ved at hjælpe kroppen med at syntetisere ny brusk, holde leddene fleksible og kontrollere kroppens naturlige inflammatoriske reaktioner.

 

3. Forbedrer sårheling og hudhelse

Chondroitin og glucosamin bruges også sammen til at hjælpe med at helbrede sår, hudrelaterede defekter, betændelse i huden og endda i veterinærmedicin. Chondroitin kan hjælpe kroppen med at producere kollagen, hvilket er afgørende for hudens sundhed, helbredelse og bekæmpelse af aldringens virkninger på huden.Tekniske standarder


Test elementer

specifikationer

Udseende

Hvidt til sort-hvidt pulver

Lugt

Egenskab

Klarhed

Farveløs og gennemsigtig

assay

Min. 90% (tør produkt, HPLC-område metode)

Specifik rotation

-22 ° - -30 °

Protein

Maks. 6,0%

PH (1% opløsning)

5,5-7,5

Tab ved tørring

max.10%

Restprodukt ved antænding

22,0% -30,0%

chlorid

Max.0.50%

sulfat

Max.0.24%

Tungmetaller

Max.20ppm

Samlet pladeantal

Maks. 10000cfu / g

Hot Tags: råvarer fabrik levering 90% cas 9007-28-7 naturlige farmaceutiske klasse chondroitin sulfat Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse