banner
Hjem » Produkter > Chondroitinsulfat > Bovin brusk
Produktkategori

Factory Supply 85% Natural Chondroitinsulfat Med Bedste Pris

Som Kina, der er førende professionel producent og leverandør af Chondroitin Sulfate i over 15 år, har Hi-Tech et godt omdømme med førsteklasses kvalitetsprodukter, mere konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte: sales@qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Factory Supply 85% Natural Chondroitinsulfat med bedste prisIntroduktion


Chondroitinsulfat er en slags sur mucopolysaccharid ekstraheret fra sundt, spiseligt og homebred dyrbrusk eller hajbrusk. Den består af chondroitinsulfat A, C og andre forskellige chondroitinsulfat. Det er bredt præsenteret i fisk, pattedyr og fuglbrusk. Kondroitinsulfat Natrium er natriumsaltet af den sulfaterede lineære glycosaminoglycan. Chondroitinsulfat anvendes i vid udstrækning som et materiale til fødevareingrediens, kosmetik og medicin. For nylig er anvendelsen af chondroitinsulfat til symptomatisk behandling af slidgigt blevet meget populært.


typerAnsøgning


1. Anvendes som medicinens råmateriale, kan det fremme syntesen af mucopolysaccharider, fremme viskositeten af synovia og forbedre metabolismen af arthroidal brusk med tydelig effekt af lindring af indblæsning og lindrende smerte.

2. Anvendes som næringsrig mad af diabetes, det kan helbrede enteritis i stedet for cortisol og har en vis helbredende virkning på reumatoid arthritis og hepatitis.
3. Anvendes i kosmetisk foder og fødevareadditiv industri.Pakke og forsendelseOm os


Hot Tags: Fabriksforsyning 85% naturlige chondroitinsulfat med den bedste pris Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse