banner
Hjem » Produkter > Chondroitinsulfat > Bovin brusk
Produktkategori

Fabriksforsyning 80% Topkvalitet Råmateriale Bovin Chondroitinsulfat Natrium

Som Kina førende professionel producent og leverandør af chondroitinsulfat, Chondroitinsulfatnatrium, CHS i over 15 år, har Hi-Tech et godt omdømme med førsteklasses kvalitetsprodukter, mere konkurrencedygtig pris og tankevækkende kundeservice. For eventuelle henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores fabrik, salg @ qfhitech.com

Send forespørgselchat nu

Qufu Hi-Tech Trading Co., Ltd. Supply 80% Top Quality Raw Material Bovine Chondroitin Sulfate Sodium fra GMP WorkshopIntroduktion


Chondroitin er et af de mest eftertragtede fællesstøttende kosttilskud tilgængelige på markedet i dag på grund af, hvordan det hjælper med at genopbygge brusk naturligt og øger genopretningen af væv efter skade eller motion. Fælles tilgængelig i formler, der indeholder lignende og gratis kosttilskud som glucosamin og MSM, er taget af mange mennesker med ledsmerter, slidgigt og andre tegn på "slid" på grund af aldring.


Ansøgning


1. Anvendes som medicinens råmateriale, kan det fremme syntesen af mucopolysaccharider, fremme viskositeten af synovia og forbedre metabolismen af arthroidal brusk med tydelig effekt af lindring af indblæsning og lindrende smerte.

2. Anvendes som næringsrig mad af diabetes, det kan helbrede enteritis i stedet for cortisol og har en vis helbredende virkning på reumatoid arthritis og hepatitis.
3. Anvendes i kosmetisk foder og fødevareadditiv industri.Tekniske standarder


Test elementer

specifikationer

Udseende

Hvidt til sort-hvidt pulver

Lugt

Egenskab

Klarhed

Farveløs og gennemsigtig

assay

Min. 90% (tør produkt, HPLC-område metode)

Specifik rotation

-22 ° - -30 °

Protein

Maks. 6,0%

PH (1% opløsning)

5,5-7,5

Tab ved tørring

max.10%

Restprodukt ved antænding

22,0% -30,0%

chlorid

Max.0.50%

sulfat

Max.0.24%

Tungmetaller

Max.20ppm

Samlet pladeantal

Maks. 10000cfu / g


Om os


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd.is forpligtet til forskning og udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af høj kvalitet og overkommelige hyaluronsyre serie produkter. Selskabet ligger på Qufu High-Tech Development Zone ----- hjemby Confucius .
Som specialist inden for forskning og udvikling af HYALURONIC ACID-produkter i Kina har vi været verdensledende inden for HA råmaterialemarked, og nu er vi også dedikeret til salg og mærkefremme af HA-slutprodukter.

Vores stærke produkter er: Hyaluronsyre Filler, Mesoterapi Hyaluronsyre Serum, Medicinsk Sodium Hyaluronat Gel, Hyaluronsyre Materialer & Hyaluronsyre Hudpleje Kosmetik.

Vores varemærkeprodukter: Top-Q, Charmost, Bomsur, som har modtaget mange positive tilbagemeldinger i Sydøstasien, Sydamerika, Sydeuropa, Vesteuropa osv.

Vores planter opfylder GMP kravet. Vi har automatisk fermenterings- og rensningsudstyr, perfekt kvalitetsstyringssystem og moderne testmetoder. Vores produktive proces har allerede nået CE, ISO9001: 2008 Quality Management System. Vi har ekspertise og professorer specialiseret i reseaching HA-serier til pharma, sundhed mad, kosmetiske og skønhedsprodukter.

Derudover tilbyder vi vores kunder OEM og private mærkningstjenester for at skabe din egen unikke linje med hyaluronsyreprodukter.

Forskellige fra den sundhedsmæssige fornemmelse af handelsselskab er Hi-Tech tæt forbundet med nogle andre kompetente producenter. At styrke produktionen og forarbejdningen.


Pakke og forsendelse


Hot Tags: Factory Supply 80% Top Quality Råmateriale Chondroitin Sulfate Sodium Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb

Undersøgelse